Moves For Fun /

Yes You Can/


Let your body

do the talking!

Je coach stimuleert je om bewust te kiezen voor een fitte en gezonde levensstijl waarbij voldoende lichaamsbeweging de sleutel tot persoonlijk succes is.

Moves For Fun's

Workshops

Regelmatig organiseert Moves For Fun originele workshops. Ben jij een outdoor sporter en nog steeds benieuwd naar nieuwe uitdagingen? Super, laten we elkaar en gelijkgestemden ontmoeten!

EEN ZOMER VOL PLEZIER

Wij kijken samen met jou uit naar een zomer vol plezier, voor een bootcamp, een team training, kortom, sporten met plezier! Actief in de buitenlucht bewegen. In groepsverband je conditie en (spier)kracht staat garant voor fit en soepel worden/blijven. Benieuwd naar het aanbod?

Klik hier om ons te contacteren.

Moves For Fun

HELPT JOU OP DE GOEDE WEG!

Ontdek het plezier van bewegen! Van beginner tot gedreven competitieatleet, elk met zijn eigen beweegdoel, iedereen verdient een goede motivator en begeleider. Bij elke stap word je aangemoedigd en gemotiveerd zodat je na elke sessie met een gelukzalig en trots gevoel naar huis gaat. Telkens weer krijg je al zin in meer en wordt bewegen een verslaving.

Omdat bewegen gewoon

FUN IS!!

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te motiveren en tot bewegen aan te zetten EN te houden. Als coach kan ik me hier volop in uitleven en wil ik bij iedereen het beste van zichzelf naar boven brengen.